Rondleiding door het Red Banana kantoor

Red Banana Kantoor

Welkom bij Red Banana! Het leukste online marketingbureau van Zuidwest-Brabant. Sinds juni 2017 vestigen onze bananas zich in het kantoor aan de Raadhuisstraat 45. Sinds de verhuizing is het nieuwe Red Banana HQ de broedplaats van creative ideeën, specialismen en stiekem ook heel veel lol. In dit blog neem ik je mee met een (virtuele) rondleiding door het Red Banana kantoor! Ga je mee? Let’s go bananas!

Het Red Banana kantoor in Roosendaal

De Red Banana logo’s op de ramen kunnen je niet ontgaan. Yep, hier zit je goed! Het pand bestaat uit twee delen. Bij binnenkomst moet je aan de linkerkant zijn, maar je mag natuurlijk altijd onze buren en partners van The Blog Idea Factory rechts van ons begroeten. Vinden zij ook leuk. Het Red Banana kantoor is een monumentaal pand uit het begin van de 19e eeuw, maar gelukkig is binnen iedereen nog fris en fruitig. Let’s take a look inside!

Red Banana Kantoor Raadhuisstraat

Vooraanzicht aan de Raadhuisstraat

De (online marketing) bureau’s

‘Hoi Brett, hoi Mark!’ Dit zijn waarschijnlijk de eerste bananas die je tegenkomt aan hun bureau. Schrik niet, want hier wordt heel hard gewerkt aan strategische plannen (boring). Gelukkig zitten zij wel het dichtst bij de Nintendo Switch voor de nodige afleiding op de vrijdagmiddag. Brett verzorgt op kantoor de bananenplanten en thuis haar twee katten Ike en Tuna. Mark is bewaker van de grote kastenwand achter hem. ‘Zitten daar zoveel geheimen in dan?’ Wel nee, maar daar liggen al zijn doosjes Smint.

Red Banana kantoor Nintento switch

Wanna play a game?

We lopen even door in het Red Banana kantoor. Rechts vind je Stephan en Sander. Stephan maakt webdesigns en is onverslaanbaar met Mario Kart. Hij werkt heel nauw samen met Sander, de jongste van alle bananas. Stephan levert het design, Sander typt de codes et voilà: daar is de website! Zonder Sander was het interieur niet compleet, want hij bracht een kleine greep uit zijn rubber duck collectie mee naar kantoor.

Red Banana kantoor badeend

De rubber duck collectie is een aanwinst voor het kantoor!

Aan de overkant bij het eerste raam aan de Kuiperstraat vind je de content marketeers Kim en Chloë. Kim beheert de garderobe achter haar bureau en neemt dus graag je jas aan. Dat Kim goed is in het schrijven van teksten bewijst ze keer op keer. Haar grote trots is de publicatie van haar Bananenboek. Chloë is te herkennen aan de Minions die rondslingeren op haar bureau. Ook Chloë schrijft en schrijft en schrijft. Daar is ze goed in. Staat er een Red Banana pagina bovenaan in de zoekresultaten van Google? Thank Chloë, zij wordt niet voor niets de ‘SEO-queen’ genoemd.

Red Banana kantoor bananenboek

Het Bananenboek is uiteraard present in het Red Banana kantoor

Nog meer content marketeers vinden we achter Chloë. De twee groenste bananas heten Rowan en Johan. Dit klinkt als een komisch duo en tja, eigenlijk zijn ze dat ook. Op het bureau van Rowan vinden we shakebekers en Tupperware met rijstwafels en kipfilet. Deze fitgirl houdt zich vooral bezig met bloggen, social media en het schieten van hele vette foto’s en video’s. Johan heeft zijn afstudeerstage bij Red Banana succesvol afgerond en kreeg direct een ban-aangeboden. Op zijn bureau liggen snelle plangas, sleutelhangers en pennen in verschillende kleuren. Lekker random dus, maar zo is hij nou eenmaal. Je moet dan ook bij Johan zijn voor inhakers of spontane woordgrappen.

Red Banana kantoor fotografie

Work hard, eat well

Wanneer de nood hoog is voor een boodschap, passeer je administratief medewerker Cindy. Als ze aanwezig is tenminste, want Cindy werkt ook veel thuis. Haar bureau is dus vaak opgeruimd en leeg, maar pronkt wel aan de grote Red Banana wand. Naast de wc en schuin achter Cindy vind je de keuken, waar de koffie niet om aan te slepen is. Andere favoriete drankjes zijn thee en ranja en op vrijdagmiddag natuurlijk een biertje. Goed voor de creativiteit zullen we maar zeggen😉

Red Banana kantoor wall

De Red Banana wall

Central Park in hartje Roosendaal

Waar we nu aankomen is ‘where the magic happens’. Klinkt spannend hè? Spannender dan het is hoor. We nemen je mee naar onze vergaderruimte, onze inspiratietempel, onze creatieve broedplaats, oftewel ‘het hok’. Maar wel een mooi hok! Sinds enkele maanden wanen wij ons midden in Central Park, New York door de grote muursticker en het groene gras op de vloer. Kunstgras natuurlijk, want een grasmaaier maakt zoveel lawaai. Het hok is ook een geliefde plek om je even terug te trekken of om presentaties te geven. Behalve tijdens een hittegolf dan, want het kan er best een beetje warm worden. Dus snel weer naar buiten! Maar voor je gaat, spelen we natuurlijk nog een potje Mario Kart voorin het kantoor!

Red Banana Kantoor vergaderruimte

Overview van ‘het hok’

Heb je een beter beeld kunnen krijgen van het Red Banana kantoor door deze snelle rondleiding? Vast wel! Zo niet, kom dan gewoon eens langs! H̶e̶t̶ ̶b̶i̶e̶r̶ ̶s̶t̶a̶a̶t̶ ̶a̶l̶t̶i̶j̶d̶ ̶k̶o̶u̶d̶ De koffie staat altijd klaar en wij zelf ook. See you soon!

Lees verder

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Contact opnemen
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!