Banana in de spotlight: Sander is 1 jaar in dienst!

Sander Dongelmans

Het is alweer een jaar geleden dat Sander als front-end developer bij Red Banana kwam werken. Ondanks dat hij nog steeds de jongste banana in ons team is, is hij dus zeker niet meer de groenste. Na een jaar bij ons op kantoor is het tijd om Sander beter te leren kennen. Vandaar dat hij de rubriek ‘Banana in de spotlight’ mag openen!

Sander Dongelmans

Sander is een jaar in dienst bij Red BananaūüéČ

Van applicatiebeheerder in opleiding naar front-end developer

Sander heeft een jaar geleden de opleiding Applicatiebeheer aan het Zoomvliet College in Roosendaal met succes afgerond. Sindsdien is Sander degene die bij Red Banana nieuwe websites bouwt, wijzigingen op websites doorvoert, verschillende applicaties beheert en eigenlijk alle ontwikkeligen op het gebied van websites bijhoudt. Dit doet hij onder andere voor Het Hooihuis en Roosendaal24.

“Elke website heeft een eigen stijl met verschillende design elementen die ik er als developer op een unieke manier in kan verwerken. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk: lekker veel variatie!”

Zijn grootste ergernis? Slome computers natuurlijk!

Computers en games

Naast Nederlands, spreekt Sander vloeiend WordPress, HTML, PHP en CSS. Ook Playstation 4 en Nintendo Switch gaan Sander goed af, maar dan natuurlijk wel buiten werktijd. Op vrijdagmiddag neemt hij regelmatig plaats achter de Nintendo Switch op kantoor. Thuis kiest hij echter voor de Playstation 4 of de computer, maar pas nádat hij zijn lieve hond Lotje uitgelaten heeft in het Rucphense bos natuurlijk. Ook voor zijn vriendin Lotte en twee konijnen Ukkie en Fluffy maakt Sander graag tijd vrij.

Sander en badeenden

Wie dacht dat Sander alleen van honden en konijnen houdt, heeft het mis. Zijn liefde voor dieren rijkt tot de badeend aan toe. De badeend? Ja zeker! Sander spaart badeenden. Op het moment van schrijven staat de teller op 265 badeenden, maar je weet nooit hoeveel hij er ondertussen verzameld heeft. Op zijn bureau vind je een wisselende greep uit zijn collectie. Kom eens langs op het Red Banana kantoor om ze te bewonderen!

Werkplek Sander Red Banana

Een deel van Sanders badeendencollectie is te bewonderen op zijn bureau

Hoe andere banana’s Sander zien

Sander heeft in een jaar tijd een onmisbare positie in het team van Red Banana weten te veroveren. Tijdens een rondgang op kantoor waarin ik collega’s vraag naar hun contact met Sander vliegen termen als “held in nood” en “steun en toeverlaat” mij om de oren. Collega Johan gaat zelfs naar Sander toe zodra Google het antwoord op zijn vraag niet weet.

De meeste banana’s gaan naar Sander voor aanpassingen aan de website en andere technische vragen. Maar ook voor meer informatie over huisdieren, badeenden en games kun je bij hem terecht. Sander heeft ook nog een tijdje de rol van ideale vissenoppas op zich genomen. Zelfs hij kon echter niet voorkomen dat kantoorvissen Sushi en Visstick alsnog na een half jaar het loodje legden…

Heeft Sander even geen tijd voor je? Geef hem dan ‘een beetje’ ranja. Dat beetje is stiekem bijna een fles per week. Daar hoor je echter niemand over, want ranja is voor Sander wat cafe√Įne voor de gemiddelde kantoormedewerker is. En er komt ook niemand tussen jou en je dagelijkse cafe√Įne-shot, toch?

Sanders jaarlijkse beoordeling

+ Weet alles van websites
+ Gaat hard op ranja
+ Is goed met dieren en fleurt het kantoor op met zijn badeenden
– Heeft kantoorvissen Sushi en Visstick niet kunnen redden

Uitkomst: Sander is een onmisbare banana geworden en mag bij team Red Banana blijven! Cheers Sander!

Sander

Lees verder

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Contact opnemen
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!