New Banana in town: maak kennis met Erwin

Erwin Red Banana

Red Banana is een broedplaats voor jong talent. Celiné en Johan zijn nog maar net stagiair af en een nieuwe afstudeerstagiair meldde zich vrijdag 14 september op het Red Banana kantoor voor zijn eerste werkdag. De 28-jarige Erwin Scheidema zal het komende half jaar bij Red Banana aan de slag gaan. Tijd om eens kennis te maken!

Erwin Red Banana

Maak kennis met onze nieuwe afstudeerstagiair Erwin!

Afstudeerstage

Erwin volgt de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Voor de laatste en meest spannende periode van zijn schoolcarrière, was Erwin op zoek naar een jong en fris bedrijf voor een afstudeerstage. Erwin woont in Oudelande en reist elke dag op en neer met de trein naar Roosendaal. Voor de mensen die Oudelande niet kennen: dit plaatsje ligt onder Goes aan de Westerschelde.

Erwin gaat met zijn communicatie achtergrond, onderzoek doen naar de online presentatie van Red Banana. Ook op het gebied van design heeft Erwin de nodige kennis en ervaring in huis. Mede door zijn eigen bedrijfje. Hij ontwikkelde zelfs zijn eigen Android game Rocket Reprieve! De komende tijd zal hij dus veel optrekken met onze design & development team.

Erwin

User Experience Design en online marketing

Gedurende zijn studie kwam Erwin erachter waar zijn kracht ligt: het bundelen van user experience, ook wel UX en online marketing. Beide richtingen worden sterk gedreven door een grondig onderzoek waarbij de huidige pijnpunten van een website en de behoeften van de doelgroep in kaart worden gebracht. Zowel UX design en online marketing streven naar het verhogen van de klanttevredenheid en een effectieve website. Dat is precies de visie en richting waar Red Banana heen wil met websites voor klanten én haar eigen website. Daarmee kan Erwin van grote waarde zijn voor Red Banana.

”Een kenmerk van mij als designer is dat ik me goed kan inleven in de belangen en wensen van de gebruiker. Daarnaast heb ik veel passie en liefde voor het vak en dat maakt dat ik niets liever wil dan nieuwe dingen ontdekken binnen mijn vakgebied.”

Erwin en speciaalbier

In zijn vrije tijd kijkt Erwin graag series op Netflix met zijn vriendin Fleur. Daarnaast speelt hij fanatiek tennis én is hij een groot liefhebber van de muziek van Daftpunk. Maar zijn grootste liefde, buiten Fleur dan, is speciaalbier! En we kunnen hem geen ongelijk geven. Bij Red Banana is de koelkast immers ook altijd gevuld met de nodige bock-, lente- of zomerbieren. Zijn ideale vrijdagmiddag spendeert hij graag met vrienden onder het genot van een lekker biertje. En natuurlijk deelt hij zijn bevindingen via de app Untappd.

Erwin Untappd

Erwin in het kort

📅🍌14 september 2018
🎓Communicatie en Multimedia Design
🏡Oudelande
❤Fleur
😍Netflix, tennis en speciaalbier

Wij zijn blij met Erwins aanwezigheid en tijd voor het onderzoek dat hij voor Red Banana gaat doen. Van harte welkom en veel succes de komende tijd Erwin!

Lees verder

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Contact opnemen
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!