Wij zijn verhuisd!

Raadhuisstraat 45

Yes, dit lees je goed! Wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie! Na jaren van heel hard werken op de Nieuwe Markt boven ’t Paviljoen zijn we uit ons spreekwoordelijke jasje gegroeid. Inmiddels zijn we samen met de Blog Idea Factory uitgegroeid tot een team van maar liefst dertien medewerkers! Het werd dus tijd om nieuwe huisvesting te zoeken. Daarom presenteren wij bij deze met trots: het nieuwe Red Banana kantoor aan de Raadhuisstraat 45 in Roosendaal!
Red Banana

Ons nieuwe adres: Raadhuisstraat 45

Red Banana HQ kun je tegenwoordig dus vinden aan de Raadhuisstraat nummer 45. Tegenover Il Fornaretto en naast lunchroom Noen: een ideale locatie wat ons betreft! Zo zijn we namelijk van alle essentiële zaken voorzien. Daarnaast hebben we natuurlijk veel meer ruimte gekregen én zijn we gelukkig weer herenigd met onze DutchCowboys-vrienden.
Red Banana

A special thanks to…

Onze verhuizing was overigens niet mogelijk geweest zonder de hulp van een aantal goede bekenden van ons. Zo heeft Kris van Verfwebwinkel ons voorzien van goede verfadviezen en zijn we tot dé perfecte ‘Red Banana’- kleur rood gekomen. Onze vrienden van Dr. Sticker hebben gezorgd voor de toffe belettering op onze red wall. Overigens zijn het geen stickers, maar letters gemaakt van mdf. Zo springt het logo er echt uit! Ook kun je ons nieuwe kantoor niet missen door de bestickering op de ruiten.

Tot slot heeft Inofec ons geholpen bij de inrichting van het nieuwe kantoor en zij hebben gezorgd voor stijlvolle kantoormeubelen. We zijn nog bezig met de laatste puntjes op de -i-, maar dat gaat zeker weten goed komen! Benieuwd geworden naar ons nieuwe kantoor? Kom dan vooral even langs als je in de buurt bent (vinden we leuk)!

Kantoor Red Banana Roosendaal

Op naar nog heel veel mooie jaren!

Lees verder

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Contact opnemen
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!