Content marketing

Neem contact met ons op
Content Manager Stage

ALS BEDRIJF HEB JE EEN HOOP TE VERTELLEN OVER JE PRODUCTEN EN DIENSTEN. MAAR HOE VERTAAL JE DAT NAAR PAKKENDE TEKSTEN? HOE ZORG JE ERVOOR DAT JOUW VERHAAL GEHOORD WORDT DOOR DE JUISTE GROEP MENSEN? LAAT DAT NU NET ONZE KRACHT ZIJN. EN CONTENT IS NIET ALLEEN TEKST. HET ZIJN WOORDEN, BEELDEN EN GELUIDEN.

Red Banana ontwikkelt content voor websites, blogs, social media en magazines. Met name op het gebied van social media wacht een uitdaging, of eigenlijk zien wij sociale media als een kans, voor ieder bedrijf. Je hebt er met de komst van social media een nieuwe taak bijgekregen in de vorm van het onderhouden van al die kanalen, en dat is niet zo makkelijk. De termen relevant, waardevol en passend bij de doelgroep komen voorbij, maar hoe doe je dat dan, dat soort content creëren? Red Banana is gespecialiseerd in het vertalen van verhalen die de doelgroep raakt. Soms is dat met woorden, maar veel vaker nog is de content een combinatie van woorden, beelden en geluiden.

Dat doen we door te luisteren naar het verhaal van jouw bedrijf: vertel ons de historie, waar zijn jullie goed in, wat hebben jullie meegemaakt, wie zijn jullie klanten en wat verwachten ze van jullie? Waar ben je trots op, wat is de kracht van het product of de dienst? Vanuit dat verhaal wordt door ons nieuwe content gecreëerd.

Foto’s en video’s spelen een grote rol in content marketing en samen ontwikkelen wij een strategie in het maken van content en begeleiden desgewenst het complete proces van strategie tot uitvoering. Daarbij geven wij ook advies over waar die content geplaatst moet worden, op welke manier, op welk moment en in welke vorm. Het gaat om het complete plaatje.


“Sinds het begin van 2016 werken we samen met Red Banana op het gebied van social media & content marketing. Na de brainstorm over de invulling van de strategie, doelgroepen en doelstellingen zijn we nu ruim een half jaar onderweg. Ze ondersteunen ons op strategisch en operationeel vlak en we zijn blij met de resultaten. Het team is enthousiast, creatief, flexibel en pro-actief. Een goede basis voor een langdurige samenwerking…”

Sabine Mom
Marketing & Communicatie Manager Garmin Nederland BV

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Red Banana verzorgt Content Marketing voor de volgende bedrijven


Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!