Blogs

blogs

Het hebben van een eigen weblog is voor iedere ondernemer of bedrijf essentieel. Een blog is dé plek waar verhalen ontstaan en waar je op ieder moment van de dag, welk onderwerp dan ook, uitgebreid onder de aandacht kan brengen bij het publiek. Bovendien is een blog essentieel voor zoekmachines.

Bloggen is een vak apart

Toch zijn er ondernemers, bedrijven en organisaties die het bloggen links laten liggen. Vaak om redenen als tijd- of geldgebrek. Zonde want een blog biedt juist heel veel kansen! Met een blog kun je klanten doorverwijzen naar je website of webshop. Daarnaast kun je bezoekers waardevolle informatie geven en laten zien dat je specialist bent in jouw vakgebied. Desondanks is het schrijven van een goed blog een vak apart.

Bloggen is onze kracht

Red Banana helpt je bij het starten en schrijven van een blog. Zo schrijven wij op dagelijkse basis blogs voor de grootste blognetwerken van Nederland zoals: DutchCowboys, Travelvalley, StyleCowboys en Carrepublic. Gezamenlijk hebben zij maar liefst 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Hiervoor volgen wij dagelijks al het nieuws en ontwikkelingen in het online medialandschap. Als mediabureau worden we namelijk al vroeg op de hoogte gesteld van veranderingen, nieuwe (social) strategieën en productreleases. Door deze expertise weten wij wat werkt (en wat niet) en schrijven wij blogs die perfect aansluiten bij de interesses en taal van de lezers.

De bloggers van Red Banana:

  • Schrijven blogs die aansluiten bij de doelgroep en de aandacht trekken
  • Bedenken content voor blogs
  • Functioneren als ghostwriter of copywriter
  • Schrijven blogs die gewaardeerd worden door Google

Meer informatie

Wij kunnen je ondersteunen bij het runnen van jouw blog en denken graag met je mee. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Laat het ons weten we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact met ons op
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!