Drukwerk

drukwerk

Een paar jaar geleden werd er weleens gezegd dat offline marketing zou verdwijnen. Iets dat overigens nog steeds niet is uitgekomen. Online en offline marketing versterken elkaar juist en werken samen het allerbeste. Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Red Banana helpt je graag bij de ontwikkeling van teksten voor je offline marketinguitingen zoals drukwerk, posters, brochures of direct mail.

Drukwerk teksten

Wist je dat teksten voor drukwerk hele andere teksten zijn vergeleken met teksten voor het web? Waar webteksten vooral kort en krachtig moeten zijn, mogen teksten voor drukwerk zoals magazines uitgebreider geschreven worden. Dit is allemaal afhankelijk van het soort drukwerk dat je wilt verspreiden. Belangrijk is om in ieder geval na te gaan welke communicatieboodschap je over wilt brengen en op welke manier je de doelgroep wilt bereiken.

Juiste communicatieboodschap

Maar hoe trek je de aandacht van de doelgroep? En welke communicatieboodschap gebruik je daarbij? Onze tekstschrijvers kunnen je hierbij helpen en adviseren. Red Banana heeft namelijk jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk. Wij denken graag met je mee bij het formuleren van de juiste boodschap en hoe je deze boodschap het beste kunt presenteren naar de doelgroep.

Combineer offline met online

Vergeet overigens niet om je offline communicatie uitingen ook (natuurlijk in aangepaste vorm) online te delen. Zo bereik je de doelgroep zowel online als offline en zorg je voor de beste exposure op beide vlakken.

Meer informatie

Red Banana ondersteunt je ook bij het controleren, redigeren of herschrijven van teksten. Zo weet je zeker dat de boodschap goed wordt overgebracht. Onze tekstschrijvers voor drukwerk helpen je daarbij graag! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact met ons op
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!