SEO-teksten

seo-teksten

Google krijgt wereldwijd zo’n 3,5 miljard zoekopdrachten per dag en 1,2 triljoen zoekopdrachten per jaar. Wij begrijpen maar al te goed dat het lastig is om hiertussen gevonden te worden. Want hoe pak je het schrijven van webteksten aan? Wat zijn kwalitatief goede SEO-teksten? No worries! Red Banana helpt je bij de vindbaarheid van jouw online content.

Wat is SEO?

Ongetwijfeld heb je de term SEO voorbij zien komen. Maar wat is het nu eigenlijk? SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij draait het om de vindbaarheid van jouw content voor zoekmachines. Sluit de SEO-tekst niet aan bij de Google algoritmes? Dan kun je een hoge ranking wel vergeten.

SEO-waardige teksten

Goede teksten zijn dus een must! Hierbij is het belangrijk om (toekomstige) klanten zo goed mogelijk in te lichten over je producten of diensten. Duidelijke teksten geven hen meteen de informatie waar zij naar zoeken en zij krijgen zo een goede indruk van je organisatie of bedrijf.

Als je gevonden wilt worden in Google dan moet je ook rekening houden met zaken als titels, meta-beschrijvingen, tags, afbeeldingen en sitemaps. Deze elementen moeten kloppen, want alleen zo word je gevonden. Daarbij moet je in onderwerpen denken en niet meer in zoektermen.

Hoe wij dit doen?

Red Banana is gespecialiseerd in het vertalen van verhalen die de doelgroep raakt. Soms doen we dit met woorden. Maar veel vaker nog doen we dit aan de hand van een combinatie van woorden, beelden en geluiden. Soms zegt beeld veel meer dan 1000 woorden. Wij luisteren goed naar het verhaal van jouw bedrijf en de zaken waar jullie goed in zijn. Vanuit dat startpunt creëren wij nieuwe content dat de aandacht trekt.

Red Banana denkt graag mee

Zijn jouw teksten SEO-proof of heb je behoefte aan een SEO-check? Of ben je op zoek naar een tekstschrijver voor jouw website, blog of artikel? Laat het ons weten, onze SEO-tekstschrijvers denken graag met je mee!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact met ons op
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!