CONVERSIE-OPTIMALISATIE

Contact opnemen
Conversie Optimalisatie

ER KOMEN EEN HOOP BEZOEKERS OP JE WEBSITE OF WEBSHOP, MAAR ER GEBEURT NIET GENOEG OF ZELFS HELEMAAL NIETS. HET BEZOEK IS ER, MAAR DE CONVERSIES VINDEN NIET PLAATS. HET IS DE HOOGSTE TIJD OM MET CONVERSIE-OPTIMALISATIE AAN DE SLAG TE GAAN, EEN VAN ONZE SPECIALISMEN. MET CONVERSIE-OPTIMALISATIE VERGROTEN WE HET RENDEMENT VAN JE WEBSITE OF WEBSHOP EN NEMEN DE JUISTE WEG DIE LEIDT NAAR ONLINE GROEI.

Een conversie kan zijn een ingevuld contactformulier, een download of een checkout in een webshop. Als deze achterblijven is het van belang het proces goed onder de loep te nemen. Met behulp van diverse meetinstrumenten gaan onze specialisten aan de slag om te zien waar het mis gaat. Middelen die worden ingezet zijn A/B-tests, multivariate tests en heatmaps. Op basis van de output van deze middelen en jarenlange ervaring zijn wij in staat advies te geven over verbeteringen aan de website en/of webshop. Je ziet direct het resultaat en het rendement stijgen.


Is A/B-testing voor jou interessant?

Tevreden met het rendement op je website of webshop? Er zijn altijd verbeteringen mogelijk en dus is A/B-testing voor ieder bedrijf interessant. Een kleine wijziging zoals een button in een andere kleur of op een andere plaats kan al het verschil maken. De enige manier om daar achter te komen is door het inzetten van middelen zoals een A/B-test.


Red Banana verzorgt Conversie-optimalisatie voor de volgende klanten


Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!