Design & development

Neem contact met ons op
Design & Development mobile colsensation

EEN PROFESSIONELE WEBSITE, GOED VINDBAAR, MET EEN STERK VERHAAL. EEN WEBSITE DIE OPTIMAAL TE BEKIJKEN IS, OP PC’S, LAPTOPS, TABLETS EN SMARTPHONES.

Een goede website straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Design speelt daarbij een belangrijke rol. You never get a second chance to make a first impression, cliché maar nog steeds helemaal waar. De eerste indruk moet goed zijn, in een flits vormt de bezoeker al een mening. Wij zorgen ervoor dat deze eerste indruk onweerstaanbaar is.

Responsive
De responsive websites en webshops die wij ontwikkelen, maken we op basis van WordPress. Hoe de bezoekers van je website of webshop ook proberen deze te bekijken, vanaf een pc, laptop, tablet of smartphone, wij zorgen ervoor dat de website of webshop zich aanpast aan het scherm. De indeling en vormgeving passen zich automatisch aan aan de bezoeker, voor optimaal gebruiksgemak.

Waarom het zo van belang is om een responsive website of webshop te hebben? Google zorgt ervoor dat deze sites beter vindbaar zijn dan sites die zich niet aanpassen aan de gebruiker. En je wilt natuurlijk zo goed mogelijk vindbaar zijn. Daarnaast speelt gebruiksvriendelijkheid een grote rol: om conversies op de website of webshop te verhogen is het van belang dat de bezoeker op een snelle, gebruiksvriendelijke manier direct de informatie vindt die hij of zij zoekt. En ook daar zorgen wij voor.


Development code
Dr. Sticker

Red Banana is onze strategisch partner op het gebied van online marketing. Hun onderscheidend vermogen zit in dat ze meedenken in het totale plaatje. Dit gaat van SEO, SEA, e-mailmarketing, blog, social media tot ontwikkeling van compleet nieuwe website. Doordat dit totale geheel goed wordt aangepakt zien wij onze bezoekersaantallen en ROI fors groeien.

Albert Vlamings
Dr. Sticker

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Red Banana verzorgt Design & Development voor de volgende bedrijven


Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!