Webshops

webshops

We shoppen steeds vaker online. Heel makkelijk, met een smartphone of tablet gewoon thuis vanaf de bank. Tegelijkertijd zien we dat steeds meer fysieke winkels omvallen. Het is dus belangrijker dan ooit om je producten en diensten óók online via een webwinkel aan te bieden.

Een webshop is onderdeel van je marketingplan

Een webshop is namelijk dé ideale plaats om producten of diensten online onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Want we shoppen niet alleen online. Ook vergelijken we hier producten en prijzen met elkaar. Een webshop moet dus onderdeel zijn van je hele marketingplan waarbij offline en online activiteiten elkaar ondersteunen of aanvullen. Deze combinatie is goud waard!

Focus op conversie

Red Banana helpt je bij de ontwikkeling van je webshop. Wij ontwerpen webshops waarmee je de beste conversies kunt behalen. Dit doen wij op basis van het SEOshop (tegenwoordig Lightspeed) platform. Dit e-commerce platform is geschikt voor elk type webshop. Bovendien zijn de online shops zoekmachinevriendelijk en bevatten zij zoekmachine optimalisatie tools. Verder is het design van Lightspeed volledig aan te passen naar je eigen wensen en volledig te customizen.

Responsive design

De webshops die wij bouwen zijn natuurlijk responsive. Dat wil zeggen dat shops óók via een smartphone of tablet goed leesbaar zijn. Hierbij maakt het niet uit hoe bezoekers de shop bekijken en met welk apparaat zij dit doen. De indeling en vormgeving passen zich automatisch aan voor optimaal gebruiksgemak. Door deze gebruiksvriendelijkheid zijn conversies te verhogen en vinden bezoekers op een snelle manier direct de informatie waar zij naar zoeken.

De webshops die Red Banana maakt:

  • Leiden tot meer conversie
  • Worden goed door de zoekmachines geïndexeerd
  • Zijn eenvoudig te onderhouden en monitoren
  • Zijn responsive

Wil je een webwinkel starten en ben je benieuwd wat voor soort webshop het beste past? Geef ons een belletje of laat je gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met je op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact met ons op
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!