Websites

websites

Een website is het visitekaartje voor ieder bedrijf of onderneming. Aspecten als design, gebruiksgemak en conversie zijn daarbij belangrijk. Maar waar moet je beginnen? Red Banana denkt graag met je mee.

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen al meer dan 12 jaar websites. Door onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van één van de grootste Nederlandse blogs: DutchCowboys, kijken wij anders naar het web. Door deze kennis én omdat wij dagelijks het laatste nieuws volgen op het gebied van marketing en internet weten wij wat aanspreekt. Deze kennis zetten wij dan ook graag in bij de ontwikkeling van websites voor klanten.

Conversie optimalisatie

Wij ontwikkelen websites met oog op conversie. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met zoekmachines als Google. Want hoe zonde is het als jouw nieuwe website niet gevonden wordt? Wij leveren bovendien veel meer dan een simpele website. Wij denken iedere pagina door en ontwerpen het op een manier waarmee de meeste conversies te behalen zijn. Hier liggen dan ook de Unique Selling Points van Red Banana.

Responsive design

Verder kun je bij ons terecht voor responsive webdesigns. Met dit design zorg je ervoor dat een site op ieder apparaat goed functioneert en leesbaar is. Hierbij moet het niet uitmaken of je de website bezoekt met een smartphone, tablet of computer. Een responsive design zorgt voor gebruiksgemak en ook van Google krijg je een streepje voor.

Wij kunnen je ook helpen bij de ontwikkeling van adaptive webdesigns waarmee je nog meer inspeelt op functionaliteiten. Zo zal het design niet alleen mee schalen, ook is het mogelijk om speciale knoppen toe te voegen die een website nog duidelijker maakt voor mobiele gebruikers.

A/B testen

Een paar jaar geleden zijn wij gestart met het A/B testen van websites. Dit is een test dat wordt gebruikt om uit twee of meer ontwerpen de beste variant te kiezen. Inmiddels hebben wij zoveel ervaring op het gebied van A/B testen dat wij op heel veel punten niet meer hoeven te gokken. Wij weten wat online werkt én wat niet.

Wat Red Banana voor je kan doen:

  • Ontwikkelen van websites die converteren
  • Ontwerpen van originele en unieke webdesigns
  • Het A/B testen van websites
  • Wij denken buiten de normale kaders

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan vooral je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact met ons op
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!