Webshop laten maken?

Neem contact met ons op
webshop laten maken

Webshop laten maken

Je herkent het vast wel: je bestelt nog snel een outfit voor een etentje of een cadeau voor een verjaardag. Je bent niet de enige! Het aantal Nederlanders dat online winkelt blijft groeien, net als de hoogte van de online bestedingen. Het is dus niet zo gek dat het aantal webshops nog steeds als paddenstoelen uit de grond schiet. Booming business dus, de e-commerce!

Heb jij al een goede webshop? Een webwinkel is dé plaats om producten of diensten online onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. We shoppen niet alleen online, we vergelijken ook producten en prijzen met elkaar. Een webshop moet dus onderdeel zijn van je marketingplan waarbij offline en online activiteiten elkaar ondersteunen of aanvullen. Deze combinatie is goud waard!

IJzersterk in e-commerce

RedBanana is dé partner op het gebied van een ijzersterke e-commerce strategie. We haken graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij je aan om dit te realiseren. We zorgen voor een goede basis van waaruit we al je e-commerce activiteiten organiseren. Het resultaat komt er niet alleen strak uit te zien, maar converteert natuurlijk ook super goed. Uiteindelijk draait e-commerce immers maar om een ding en dat is het verhogen van de omzet!

Indoor Skydive Roosendaal

“Red Banana is al een aantal jaar een prettige samenwerkingspartner van ons op online marketing gebied (Online strategie, websiteontwikkeling, social media, seo/sea) . Het team heeft altijd een frisse en creatieve blik op actuele zaken waardoor we van iedere case een succes weten te maken!”

Robert Ros
Indoor Skydive Roosendaal

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

RED BANANA VERZORGT WEBSHOPS VOOR DE VOLGENDE BEDRIJVEN


Webshop laten maken

Een webshop laten maken doe je bij Red Banana! Een webshop maken is nog niet zo makkelijk. Daarom kun je beter een professionele webshop laten maken! Een goede webshop maken is voor ons gesneden koek. Door jarenlange ervaring op het gebied van een webshop bouwen, weten wij precies waar een goede webshop aan moet voldoen! Wij gaan natuurlijk geen webwinkel maken die niet over de nieuwste onderdelen en technieken beschikt. Dan kun je net zo goed geen webwinkel bouwen. Voor een webshop laten bouwen, zit je bij RedBanana dus aan het juiste adres! Door onze gunstige ligging in het zuiden van Nederland, zijn wij ook perfect bereikbaar voor bedrijven uit België! Dus ook Belgische bedrijven die graag een webwinkel laten maken, kunnen bij ons terecht!

De webshops die wij bouwen zijn natuurlijk responsive. Dat wil zeggen dat je webwinkel óók via een smartphone of tablet goed leesbaar is. Hierbij maakt het niet uit hoe bezoekers de shop bekijken en met welk apparaat zij dit doen. De indeling en vormgeving passen zich automatisch aan voor optimaal gebruiksgemak. Door deze gebruiksvriendelijkheid verhoog je de conversieratio. Bezoekers vinden immers direct de informatie die zij zoeken!

De webshops die Red Banana maakt:

– Leiden tot een hogere conversieratio
-Worden goed door zoekmachines als Google geïndexeerd
– Zijn eenvoudig te onderhouden en monitoren
– Zijn responsive
Lightspeed, het nieuwe SEOshop

Red Banana helpt je graag bij de ontwikkeling van je webshop. Wij ontwerpen webshops waarmee je de conversieratio flink kunt verhogen. Dit doen wij al jarenlang succesvol op basis van het SEOshop platform. Wij kennen SEOshop daarom door en door en weten exact wat voor mogelijkheden platform biedt.

Tegenwoordig is de naam van SEO shop aangepast naar Lightspeed. We maken dus geen SEOshop webshop meer voor je, maar een Lightspeed webshop. Zelfde platform, andere naam. Onze status als officiële SEOshop partner is dus gewoon omgezet tot Lightspeed partner. Dit houdt in dat wij experts zijn op het gebied van het bouwen van Lightspeed webshops.

Lightspeed is een e-commerce platform dat geschikt is voor elk type webshop. Dat maakt dit e-commerce platform ook zo fijn! Het nieuwe SEOshop is nóg gebruiksvriendelijker dan voorheen. Bovendien zijn de online shops zoekmachinevriendelijk en bevatten zij zoekmachine optimalisatie tools. Verder is het design van Lightspeed volledig aan te passen naar je eigen wensen. Wij maken graag een perfect converterende Lightspeed webwinkel voor jouw organisatie!

Webshop design

Red Banana voorziet iedere webwinkel van een custom webshop design! Bij ons geen standard template, maar een volgens jouw wensen ontwikkelde design webshop. Alleen op deze manier kunnen we al jouw wensen meenemen in het design om je webshop conversie te verhogen!

Uiteraard zorgen we er ook voor dat jij je webshop zelf eenvoudig kunt beheren. Een nieuw product toevoegen, een pagina aanpassen of een bestelling afhandelen? Daar heb je ons niet voor nodig! Bij ons geen uurtje factuurtje, maar een duidelijk beheersysteem waarin je zelf aanpassingen kunt doen. Wijzigingen doorvoeren in je webwinkel doe je eenvoudig in een paar seconden met je eigen Lightspeed login. Dat scheelt dus niet alleen geld, maar ook tijd!

Kosten webshop

Een goede webshop hoeft niet duur te zijn. Je wil echter ook niet opgescheept zitten met een goedkope webshop. Bovendien haal je de kosten voor een goede webshop er zeker uit! Maar wat kost een webshop laten maken nou precies? De webshop kosten zijn eigenlijk niet zonder achtergrondinformatie te geven. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe webshop beginnen of webwinkel starten? Of heb je al een webshop die verouderd is of waar je uit bent gegroeid? Dit soort vragen hebben invloed op de kosten webshop. Onze experts stellen graag een webshop offerte op maat voor je op! Vraag online een offerte op via het contactformulier of bel ons direct op (+31) 165 32 78 08.

Webshop laten maken Roosendaal

Een webwinkel laten maken doe je bij ons bureau in Roosendaal, Brabant. Roosendaal ligt ongeveer tussen Rotterdam en Antwerpen en tussen Bergen op Zoom en Breda. Ingeklemd tussen de A58 en de A17, dus je bent zo bij ons op kantoor in Roosendaal centrum!

Bij ons online marketingbureau kun je niet alleen een webwinkel laten bouwen, maar ook een website laten maken. Ook voor content marketing, waaronder SEO-teksten, blogs en social media management, zit je bij ons goed. Vandaar dat wij ook nog wel eens worden omgeschreven als communicatiebureau, internetbureau, reclamebureau of marketingbureau.

Wil je een webwinkel starten en ben je benieuwd wat voor soort webshop het beste past? Geef ons een belletje!

Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!