One product webshop

Neem contact met ons op
Red Banana one pager

One product webshop

Een webshop maken is een tijdrovende klus. Zelfs in een webshop laten maken gaat veel tijd zetten. Dit ontmoedigt veel ondernemers die slechts 1 product willen uitlichten om een webshop te starten. Gelukkig heeft Red Banana dé oplossing. Wij hebben namelijk het eerste one page shop template ontwikkeld: de Red Banana one pager! Dit design voor een one product webshop bestaat uit slechts 1 webpagina en biedt ruimte voor maar 1 product. Ideaal voor ondernemers die slechts 1 product aanbieden of graag 1 product in de spotlight willen zetten. Waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag met de Red Banana one pager met je Lightspeed login of lees hier meer over de mogelijkheden van het thema!

Red Banana one pager

De Red Banana one pager is ontstaan naar aanleiding van een verzoek voor het bouwen van een one product webshop. Toen we inspiratie opdeden voor het design bleek echter dat er nog helemaal geen one page design voor webshops bestaat. Voor ons een reden om zelf een one product webshop te bouwen. Lees alles over deze eerste one page webshop ooit op ons blog.

Dit project zette ons wel aan het denken: als onze klant interesse heeft in een onepager voor het uitlichten van 1 product, hoe zit dat dan met andere partijen?

One page shop template

Na uitvoerig onderzoek en vele klantgesprekken bleek dat er veel meer vraag is naar een one page webshop. Partijen aarzelen door de hoge tijdsinvestering vaak nog over een 1 product webshop op maat. Hierdoor is het idee voor een one page shop template ontstaan. Als officiële Lightspeed partner (voorheen SEOshop), hebben we Lightspeed benaderd. Zij reageerden gelijk erg enthousiast op het idee van een one product ecommerce theme. In samenwerking met Lightspeed hebben wij toen het eerste responsive one page shop template ontwikkeld: de Red Banana one pager! Een template als dit bestaat nog helemaal niet, echt uniek dus!

Presets responsive one product webshop

Uiteraard is het design van de Red Banana one-pager volledig responsive

One page design

De Red Banana one pager is een one page shop template dat iedereen via Lightspeed kan installeren en gebruiken. Het responsive template is uniek doordat er maar 1 product uitgelicht kan worden op 1 pagina. En dat hebben we natuurlijk niet op een saaie, standaard manier gedaan. Zo zijn er diverse mogelijkheden om beeldmateriaal toe te voegen. Je kunt een video uploaden en het design is helemaal naar eigen inzicht te customizen.

One product webshop

Inspireer bezoekers met de fotogalerij

One product webshop

Laat je product zien in een YouTube video met mooi vrijstaand beeld erboven

Wat daarnaast standaard in het ontwerp zit, zijn coole dynamische elementen die bewegen wanneer je er met je muis overheen gaat of scrolt. Al deze grafische details zorgen voor een inspirerend one page design voor iedereen die een one product webshop wil starten. Creëer de ultieme beleving met jouw 1 product webshop!

One Page Webshop

Cool! Je product scrolt van de header area mee naar beneden

One product webshop

Uiteraard is het one page design niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens volledig gericht op conversie. De Red Banana one pager zit standaard vol met call-to-action knoppen. Bovendien zorgt een one product webshop op 1 pagina ervoor dat bezoekers niet worden afgeleid door andere mogelijkheden dan het aanschaffen van het product. Iedere knop op de pagina leidt naar het winkelmandje waar bezoekers direct jouw product kunnen bestellen. Het responsive design is mobile first ontwikkeld, waardoor bezoekers vanaf ieder apparaat de ultieme shopbeleving ervaren. Dit maakt de Red Banana one pager de ultieme one product webshop van deze tijd.

Mobile first one product webshop

De Red Banana one-pager is mobile first ontwikkeld

 

Custom made 1 product webshop

De Red Banana one pager biedt een fantastische shopbeleving. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of loop je ergens tegenaan bij het vullen van het thema? Download dan onze Lightspeed Thema Documentatie. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe je het thema kunt gebruiken.

De Red Banana one pager is natuurlijk wel een one page shop template dat maar tot een bepaalde hoogte te customizen is. Mis je een optie in het template? Neem dan contact met ons op. Het is altijd mogelijk om opties toe te voegen. Uiteraard kunnen wij ook een custom made 1 product webshop voor je ontwikkelen. Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag!

One product webshop

De Red Banana one-pager is geschikt voor ieder product

Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!