Case: Het Hooihuis

Contact opnemen

Het Hooihuis Roosendaal

Het Hooihuis is dé plek in Roosendaal waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Of ga eens goed zitten voor een uitgebreide high tea. Het bourgondische restaurant ademt Brabantse gezelligheid en heeft volgens de Misset Horeca terras top 100 het beste terras van Nederland. Hier kun je ‘genieten van het smakelijke leven’: proef de befaamde kreeften-vissoep, organiseer een bijzonder feest in de tipitent of maak kennis met Jeroen Pauw.

Red Banana heeft voor Het Hooihuis nieuwe websites ontwikkeld, die uiteraard ook geschikt zijn voor mobiel gebruik. Op een website wil je als bezoeker snel de informatie vinden die je zoekt en liefst ook interessante achtergrondinformatie lezen. Als bedrijf wil je online goed gevonden worden door je doelgroep. We hebben daarom een contentplan gemaakt en zijn gestart bij de basis: een zoekwoordenonderzoek. Zo kunnen we gemakkelijker en sneller SEO vriendelijke teksten schrijven, die bovendien aantrekkelijk zijn voor de bezoeker van de site.

Red Banana verzorgt daarnaast het social media management van Het Hooihuis. Door deze totaalaanpak weet je zeker dat je alles consistent doorvoert en dat de bestaande fanbase op de social media kanalen dezelfde informatie krijgt als nieuwe bezoekers op de website.

Het Hooihuis
Het Hooihuis
Het Hooihuis

"Red Banana is voor ons aan de slag gegaan voor onze complete online marketing. Inmiddels zijn er al diverse zaken opgeleverd en gaat het met name op social erg hard met goede resultaten. Het is niet dat we te klagen hadden over bezetting in het restaurant maar ik denk dat we door deze stap nog beter kunnen sturen om onze stoelen te kunnen vullen in de toekomst."

Koen Bakker
Het Hooihuis

Meer weten? Geef ons een belletje. Vinden we leuk.

Contact opnemen
Vragen? Bel ons! 0165 32 78 08

Bel mij terug!

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!